Bədəni bərpa edən sümük suyu - Həkimdən tövsiyə



İnsanlar onurğa və oynaq ağrıları zamanı qülükozamin xondroitin tərkibli sintetik dərman preparatlarından istifadə edirlər.

Xaş yeyənlərə botoks lazım olmur - Məşhur həkim

Türkiyəli daxili xəstəliklər və kardiologiya mütəxəssisi sağlam qidalanma ilə bağlı tövsiyələr verən Canan Karatay, xaşın tərkibinin kollagenlə zəngin olduğunu deyib.

Kəllə-paçanın inanılmaz faydaları - Məşhur professordan AÇIQLAMA

Türkiyəli daxili xəstəliklər və kardiologiya mütəxəssisi sağlam qidalanma ilə bağlı tövsiyələr verən Canan Karatay, xaşın tərkibinin kollagenlə zəngin olduğunu deyib.Onun sözlərinə görə, kəllə-paça yeyən insanların botoksa ehtiyacı yoxdur.

Narı necə yeməli: Tumlu, yoxsa tumsuz?

Narın adı gəldikdə, dəqiq cavabı olmayan bir sual yaranır – bu meyvəni tumlu yemək lazımdır, yoxsa tumsuz?

Yaddaşı gücləndirən qidalar

Balanssız və qeyri-sağlam pəhriz səbəbilə yaranan vitamin çatışmazlığı unutqanlığa yol açır. Bir çox insanın tez-tez qarşılaşdığı bu problemin qarşısı bəzi qidalar vasitəsilə alına bilər.

Ürək üçün ən faydalı yağ hansıdır?

Kardioloq Anna Koreneviç ürək üçün ən faydalı, zərərsiz yağ barədə danışıb.

Payız incisi ƏZGİLİN 10 faydası

Bağırsaqları, qanı toksinlərdən, ağır metallardan, radiasiyadan təmizləyir.

Hər gün kivi yemək xərçəng riskini azaldır

Tayvan Tibb Məktəbi tərəfindən aparılan tədqiqatların nəticəsində belə aydın olub ki, kivi bağırsağın fəaliyyətini yaxşılaşdırır və həzmi asanlaşdırır.

Bu göbələk xərçəngin dərmanıdır

Yapon dilindən tərcümədə “ölümsüzlük” mənasını verən qırmızı Reişi göbələyi bir çox dərdə çarədir.

Əncirin bilmədiyimiz faydaları: bu problemləri olanlar...



Yüzlərlə kiçik toxumla dolu olan əncir sağlamlığınız üçün çox vacibdir.

Payızın can dərmanı – Xurmanın 7 faydası



Azərbaycanın da yetişdirdiyi yapon xurması uzun ömür mənbəyidir. Xurmanın bir çox faydaları vardır.

Çayın İNANILMAZ müalicəvi xüsusiyyətləri

Hər gün içdiyimiz çay müxtəlif və çoxsaylı müalicəvi xüsusiyyətlərə malikdir:

Ömrü uzadan içkinin adı bəlli oldu

Redinq universitetinin alimləri südün sağlamlaşdırıcı təsirindən danışıblar. Bu barədə Express nəşri məlumat yaymışdır.

Türklərin sevimli tərəvəzi yorğunluğun dərmanıdır

Bamiya əti əvəz edən tərəvəz hesab olunur.

Bu şirniyyat yüksək təzyiqi 1 həftəyə salır


Şirniyyat təzyiqi qaldırır, amma bir şirniyyat var ki, o əksinə təzyiqi salır.

Bu qidalar ürəyinizi sağlam saxlayacaq

Bəzi qidalar ürək-damar sisteminin qorunması baxımından çox faydalıdır.

Balı çox yemək olmaz - SƏBƏBLƏR

Tibb elmləri doktoru, dietoloq Mixail Ginzburq bildirib ki, gənclər gündə iki və ya üç çay qaşığı, bəzi xəstəlikləri olan insanlar isə gündə bir qaşıqdan çox bal istifadə etməməlidilər.

1 manatlıq bu çərəz MİN BİR DƏRDİN DƏRMANI İMİŞ


Balqabağın faydaları çoxlarınız tərəfindən yaxşı bilinir.Amma, balqabaq tumunun faydası haqqında çox az insan bilir.

Bibər xərçəngi yox edir - İngilis alimləri faktları açdı



Qırmızı acı bibər xərçəng hüceyrələrini məhv edən bilən möcüzəvi bir bitkidir.

Çayın MÜALİCƏVİ xüsusiyyətləri

Çin əfsanəsinə görə nəsillərdən - nəsillərə keçən çay müalicəvi xüsusiyyətlərə malikdir:

Xərçəngin riskini azaldan 8 QİDA

Aşağıda adları çəkilən 8 qida vasitəsi orqanizmdə xərçəng hüceyrələrinin ölməsinə səbəb olur.

Qarpızı çox yeməyin ZƏRƏRLƏRİ

Qarpızı həddindən artıq yemək mədə-bağırsaq traktında və maddələr mübadiləsində problemlərə səbəb ola bilər.