Azərbaycan mətbəxində də geniş iştifadə olunan göyərti növü keşniş yalnız kulinariyada deyil, həmçinin digər sahələrdə - tibdə, aromaterapiyada, kosmetologiyada geniş istifadə edilir.
Manna yarması buğdadan hazırlanır. Manna yarması zülal, nişasta, В1, В2, В6, Е, PP vitaminlərlə və mikroelementlərlə zəngindir, tez mənimsənilir, kalorilidir, insanı uzun müddət tox saxlayır.
DİGƏR MARAQLI MÖVZULAR

Məşhur professor arıqlamağın YOLLARINI GÖSTƏRDİ - İnanmayacağınız TÖVSİYƏ
Faydalı məlumat Hits:4051 07-06-2018

Doğuşdan sonra depressiya: buna düçar olan qadınlara necə kömək etməli?
Psixologiya Hits:2739 03-10-2018