Manna sıyığını tez-tez yeməyin - BU SƏBƏBƏ GÖRƏ
Manna yarması buğdadan hazırlanır. Manna yarması zülal, nişasta, В1, В2, В6, Е, PP vitaminlərlə və mikroelementlərlə zəngindir, tez mənimsənilir, kalorilidir, insanı uzun müddət tox saxlayır.
DİGƏR MARAQLI MÖVZULAR

Dəftə yarpağını çeynəyin - Boğaz iltihabının qarşısını alır, soyuqdəymədən qoruyur...
Xalq təbabəti Hits:2796 25-09-2020

Vitamin çatışmazlığını aradan qaldıracaq təbii vasitələr - XALQ TƏBABƏTİ
Xalq təbabəti Hits:1066 24-04-2023

İltihab, sonsuzluq, babasil zamanı kömək edən yarpaqlar. Faydalı reseptlər
Xalq təbabəti Hits:27136 19-05-2016

Düyü pəhrizi. Orqanizmin ziyanlı maddələrdən əsaslı təmizlənməsi!
Kosmetologiya Hits:32547 02-02-2019