Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA/VİDEO

 

Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?

Publika.az-ın təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.

Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.

1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.

2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.

3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.

4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.

Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.

Saglamolun.Az




loading...

KÖRPƏLƏRƏ BAXIM ZAMANI ANALARIN ƏN YAYILMIŞ SƏHVLƏRİ

 


Яндекс.Метрика