Bu məhsullar diabetin inkişafından qoruyur

London Kral kollecinin alimləri diabet xəstəliyinə meyilli olan insanların iştirakı ilə araşdırma aparıblar.

TechTimes xəbər verir ki, araşdırmada 73 nəfər insan iştirak edirdi. Alimlər 3 ay ərzində onların qidalanmasını analiz edirdilər.

Tədqiqatçılar belə nəticələrə gəliblər ki, qidalanmada tərəvəzlər və qoz-fındıq kimi məhsulların artırılması, ət və pendir kimi məhsulların azaldılması 2-ci tip şəkərli diabetin inkişafının riskini azaldır.


Saglamolun.Az




loading...

UŞAQLARDA ALLERGİYA

HƏKİMLƏR

Kəmalə Rəhimova

Kəmalə Rəhimova

Mammologiya

Mammoloq-onkoloq İş stajı - 10 il

Ətraflı...
İsmixan Mətiyev

İsmixan Mətiyev

Travmatologiya

Travmatoloq-ortoped Tibb elmləri namizədi İş stajı - 20 il

Ətraflı...
Nəzmin Musayeva

Nəzmin Musayeva

Plastik cərrahiyyə

Plastik Estetik cərrah İş stajı - 10 il

Ətraflı...

 


Яндекс.Метрика