Dadlı və asan “Tənbəl piroq”

Sadə kartof püresindən hazırlanan və olduqca ləzzətli olan bu yeməyi “Tənbəl piroq” və ya “Qaynar buterbrod” adlandırmaq olar .

Bunun üçün çörək, baton və ya lavaşdan istifadə etmək mümkündür.

Lazım olan məhsullar:

1-ci qarışım:

- Püre - 200 qr

- Yumurta - 1 əd

- Mayonez - 2 xörək qaşığı

- Yaşıl soğan - 1 dəstə

- Bibər

2-ci qarışım:

- Pendir - 100 qr

- Mayonez - 3 xörək qaşığı

- Şüyüd

- Bibər

Hazırlanması:

Çörək diliminin üzərinə əvvəl 1-ci qarışım, sonra üst qata 2-ci qarışım yaxılır. Sonra sobada 175 dərəcədə 10 ərzində bişirilir. Qəlyanaltı hazırdır.

Nuş olsun!

Saglamolun.Az




loading...

 

 

 


Яндекс.Метрика