İmmuniteti gücləndirən, orqanizmi dayanıqlı edən, xəstəliklərdən qoruyan bitki çayı:
Tərkibi:
- Zəncəfil - ½ xörək qaşığı
- Darçın - ½ xörək qaşığı.
- Zerdeçal – 1 çimdik
- Hil - 1 çimdik
- Su - 500 ml
- Bal - 1 çay qaşığı
Hazırlanması:
- 500 ml su götürüb vam odda qaynadın.
- Qaynadığınız suya ½ xörək qaşığı zəncəfil və darçın əlavə edin.
- Qarığa 1 çimdik zerdeçal və 1 çimdik hil əlavə edin və yaxşı qarışdırın.
- Bütün inqrediyentlərlə suyu 5-10 dəqiqə qaynadın.
- Suyu süzün və 1 çay qaşığı bal əlavə edin.
Xəstəliklərdən uzaq olmaq üçün hər gün səhərlər bu çayı için.
medicalmedia.az
Saglamolun.Az